Olet täällä:   Etusivu > Toisvesiajo > Elinkeinoministerin tervehdys

Elinkeinoministerin tervehdys

Elinkeinoministeri Mika Lintilän tervehdys
Toisvesiajo
SAHK:n valtakunnalllinen retkeilyajo 15-16.6.2018


Autoon ja autoiluun liittyy lukuisia mielleyhtymiä. Alkuvaiheessa kyse oli teknologisesta uteliaisuudesta ja kokeilukulttuurista. Pian autosta tuli vaurauden ja vapauden merkki. Nämä veteraaniautojen ajot tuovat mukaan historian, yhteisöllisyyden ja nostalgian näkökulmat.

Kuten aiemminkin, liikenteeseen syntyy jatkuvasti uusia liiketoimintoja, palveluita ja ansaintalogiikoita uusien teknologioiden saattamana.

Sen varmistamiseksi, että muutos on edistystä, olemme koonneet yhteen liikennealan ja digitaalisia palveluja kehittäviä julkisen, yksityisen ja tutkimussektorin toimijoita rakentamaan liikennealan kansallista kasvuohjelmaa. Ohjelma kokoaa yhteen toimenpiteitä, joiden lähtökohtana on edistää toimialan yritysvetoista kehitystä, kansainvälistymistä ja kasvua

Tavoitteena on lisätä sääntelyn ketteryyttä, liikenteen tehokkuutta ja liiketoimintapotentiaalin kasvua. On löydettävä taloudellisesti, sosiaalisesti ja ympäristön näkökulmasta kestäviä ratkaisuja ihmisten liikkumiseen ja logistiikkaan liittyviin tarpeisiin.

Tarvitsemme uudenlaista tekemistä, yhdessä tekemisellä vahvistettua ongelmanratkaisukykyä. Uudistuminen ja kasvu syntyvät näistä yhteisistä ratkaisuista, jotka voivat olla globaaleja ja monistettavia.

Veteraaniautoilijoiden kokoontumisissa taustoiltaan erilaiset henkilöt kokoontuvat ratkomaan tehtäviä ja jakamaan kokemuksiaan ajoneuvojen kunnossapidosta, kilpailuhenkeä unohtamatta. Samaa henkeä toivon mukaan myös isompien haasteiden ratkaisuun.

Toivotan tapahtumalle ja siihen osallistuville menestystä ja turvallista kesää 2018.

Mika Lintilä
Elinkeinoministeri

 

 

Sivu
Valikko
Uutiset

 

 

 

Sivu
Valikko
Uutiset

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu